Ünlü: Laf Degil Proje Üretiyoruz

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Baskani Nazmi Ünlü yapilan çalismalar ile ilgili yaptigi açiklamada, laf degil proje ürettiklerini söyledi.

Ünlü: Laf Degil Proje Üretiyoruz

Ünlü, “30 Mart yerel seçimlerine bir aydan daha az bir süre kaldi. Bizde Il Teskilatimiz, Merkez Ilçe Teskilatimiz, Kadin Kollarimiz ve Gençlik Kollarimiz hiz kesmeden çalisiyoruz. Baskan adayimiz Ertugrul Çaliskan ile birlikte STK ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve mahalle toplantilari yapiyoruz. Gün boyu esnaf gezilerimiz ve STK ziyaretlerimiz sürüyor. Aksam ise 3-4 mahallede toplantilar yaparak durmadan çalisiyoruz. Karaman’i hak ettigi noktaya getirmek için gece gündüz demeden çalisiyor ve projeler üretiyoruz. Kaliteli ve 2023 vizyonuna uygun projelerimizle güçlü AK kadrolarimizla halka hizmet etmeye geliyoruz. Kadin kollarimiz gerek çat kapi gerekse kadinlarimizla toplantilar yaparak gönüllere taht kuruyorlar. Biz AK Parti olarak durmadan çalismaya devam edecegiz” dedi.
Nazmi Ünlü seçim bürolarini açtigi belirterek, “AK Parti Il teskilati olarak seçim büromuzu açmis bulunmaktayiz. Tüm halkimiz davetlidir. Bunun yani sira TBMM’nin tatile girmesi nedeniyle Milletvekilimiz Sayin Mevlüt Akgün de seçim çalismalarina katilacaktir. Esnaf ziyaretleri STK ziyaretleri ve köy ziyaretlerini vekilimizle birlikte gerçeklestirecegiz. Laf degil proje üretecegiz. Halkin karsisina projelerimizle çikacagiz. Bugüne kadar Karamanimiza 5,6 Milyar TL yatirim yaptik. Cumhuriyet tarihinde görülmemis yatirimlarin devami için yeniden talibiz. Hizmet bizim isimiz. Yatirim yapmak bizim isimiz. Proje üretmek bizim isimiz. Daima Karaman Daima Hizmet diyoruz. Karaman’i Ertugrul Çaliskan ile modern bir sehir yapacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284