Ünlü Sunucu Asim Yildirim Kmü’lü Ögrencilerle Bulusacak

Ünlü sunucu, haber spikeri ve yazar Asim Yildirim, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ögrencileriyle 1 Kasim Persembe günü saat 15.00’te bir söylesi gerçeklestirecek.

Ünlü Sunucu Asim Yildirim Kmü’lü Ögrencilerle Bulusacak
KMÜ Genç Arastirmacilar Toplulugunun daveti üzerine Karaman’a gelecek Asim Yildirim ile KMÜ’lü ögrenciler Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Karamanoglu Mehmetbey Salonunda bulusacaklar.
Asim Yildirim Kimdir?
Sunucu, yapimci, haber spikeri ve yazar Asim Yildirim 1969’da Yozgat’ta dogdu. Ilk, orta ve lise tahsilini Ankara’da yapti. 1987’de Ankara Gazi Lisesi’nden mezun oldu. Ayni yil Mersin Turizm Otelcilik Yüksek Okuluna girdi. 1992 yilinda Mersin Radyo Metropol’de yayincilik hayatina basladi. 1993’te Samanyolu Televizyonu’na geçerek mesleki hayatina devam etti. 2001 yilinda Samanyolu TV’de yapimciligini ve sunuculugunu yaptigi “Merhaba Yenigün” programina basladi. Halen “Merhaba Yenigün” programina basariyla devam etmektedir.
Türk Dili Kurumu ile Karaman Valiligi’nin düzenledigi 2003 yilinin, “Türkçe’yi en iyi kullanan televizyon programi sunucusu” ödülünü aldi. Timas Yayinlarindan çikmis Bir Yudum Hikâye, Merhaba Yenigün Hikayeleri ve Paylasilmis Hikayeler isimli üç derleme hikaye kitabi ve içinde birbirinden ilgi çekici haberlerin yer aldigi Garip Haberler isimli bir kitabi bulunmaktadir.
Ayrica Zambak Yayinlarindan çikmis, Dilden Dile Öyküler, Canli Hikâyeler ve Anlatilacak Öyküler isimli 3 derleme hikaye kitabi daha bulunmaktadir. Bu hikâyelerin seslendirildigi “Bir Yudum Hikâye” isimli albümü de Olimpiyat Müzik’ten çikmistir. Evli ve iki çocuk babasi olan Asim Yildirim, Ingilizce ve Almanca bilmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284