Ünlü Ve Sözer Karaman’da

Ilimize bagli Ermenek ilçesinde dogup büyüyen ve sonralari Ankara’ya yerleserek siyasete atilan ve orada gösterdigi üstün basarilar sonucunda ilimizden milletvekili seçildikten sonra üç dönem Ecevit hükümetlerinde Devlet Bakanligi yapan ve Karaman için yaptigi yatirimlarla hemserilerimizin takdirini toplayan Fikret Ünlü`nün geçtigimiz hafta Ermenek’te yasayan annesini ziyaret ettikten sonra 5 Eylül Persembe günü Karaman’da olacagi ögrenildi.

Ünlü Ve Sözer Karaman’da

Es ve dostlariyla kisa sürede olsa görüsüp hasret giderecek olan Fikret Ünlü’nün Ivriz mezunlariyla kahvaltida biraraya gelecegi bilgi edinildi.
Diger taraftan yine ilimizde dogup büyüyen ve yasamini kazanmak için Istanbul’a yerlesen Istanbul Karamanlilar Egitim ve Kültür Vakfi Baskani Suat Sözer’de 6 Ekim Pazar günü Istanbul’da yapilip hizmete açilacak olan Karamanevi’nin davetiyelerini dagitmak üzere 5 Eylül Persembe günü Karaman’da olacak.
Tüm zorluklara gögüs gererek Karamanevini bizlere kazandiran beyefendi kisiligiyle çok sevdigimiz Suat Sözer ve arkadaslarini simdiden tebrik ediyoruz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284