Ünver Ve Irgat’tan Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskanligina atanan Ismail Atakan Ünver ile Merkez Ilçe Baskani Onur Irgat, KGRT’yi ziyaret ettiler.

 Ünver Ve Irgat’tan Ziyaret

Ünver, “Basina 40 yildir emek harcayan, Karaman’da basini ayakta tutan yillarca bu yükü omuzlayan sayin hocamizi gerçekten bir çinar olarak görüyoruz. Hocamiza tekrar Karaman basina yaptigi katkilardan dolayi tesekkür ediyoruz. Biz 7 Ocak’ta Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine getirildik. Bizim önümüzde bir seçim süreci var. Haziran ayinda yapilacak milletvekilligi seçimlerinde eskiden oldugu gibi partimizin Karaman’dan bir milletvekili çikartmaktir. Bu nedenle genç dinamik bir yönetim anlayisiyla çalismalarimizi bu yönde sürdürecegiz” dedi.

CHP Merkez Ilçe Baskanligina getirilen Onur Irgat’da, “Il Baskanimiz Atakan beyin dedigi gibi Karaman’daki sosyal demokrat hareketi en iyi yere yükseltmek için göreve talip olduk. Bizlere güvenenleri mahçup etmeyecegiz. Genç ve dinamik bir kadro ile Karamanlilarin huzuruna çiktik. Onlara layik olabilmek için var gücümüzle çalisacagiz. Hedefimiz Karaman’i kalkindirmak ve sehrimizi yasanir bir kent haline getirmektir. Sayin Medeni hocami çocuklugumdan buyana tanirim. Simdi yerinizdeyiz. Masallah profesyonel bir medya kurulusu olmusunuz. Ortaminiz ve çalisma arkadaslarinizi tanidik. Bu basariyi yakalamanizdan dolayi sizleri tebrik ederim. Bizde CHP’liler olarak duygu ve düsüncelerimizi size bildirerek kamuoyuna aktarmanizi isteyecegiz” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284