Uyanis’tan Karaman’da Dogum Fotografçiligi Hizmeti

Ülkemizde yaygin olan Dogum Fotografçiligi, özellikle anne ve baba adaylari tarafindan son yillarda çok tercih edilmeye baslandi. Uyanis Ofset ve Dijital Baski Tesisleri olarak, Karaman’da bir ilki sizlerle paylasmak adina çalismalarina basladigimiz Dogum Fotografçiligi ile insanlarin en mutlu günlerini essiz bir hatiraya dönüstürmek üzere yola çikiyoruz.

Uyanis’tan Karaman’da Dogum Fotografçiligi Hizmeti

Dünyaya Ilk Bakisin Fotografi
Dogum Fotografçiligi olarak Uyanis Gazetesi ekibinde yer alan Yasemin Küçükcicibiyik açiklamasinda,
‘’Yola çikarken, Aileler için çok önemli ve kiymetli olan dogum fotograflarinin, fotograf dünyasina ayri bir heyecan ve boyut kazandiracagina inaniyorum. Sevdigim isi, hayatimin enerjisi olan fotograf çekmek ve bu fotograflari yazilarimla ölümsüzlestirmek, bir çocugun en güzel hatirasina katkida bulunmak üzere Karaman’da bir ilki yasamanin heyecanini paylasmak istedim.
Bebegin dogumu ve aile ile ilk bulusmasi ile ilgili fotograf çekimlerinin titiz ve planli bir çalisma sonucunda, dünyaya ilk bakisin fotografini çekmek üzere sizinleyim.’’
Hakkimda;
Yasemin Küçükcicibiyik 1975 yilinda Berlin’de dogdu. Evli ve bir çocuk annesi, 1993 yilinda yerel Radyo ve Gazetede çalismaya basladi. Daha sonra Yerel Televizyon kanallarinda 2007 yilina kadar Haber spikerligi program sunuculugu yapti.2008-2010 yillari arasinda Karaman’da Dergi Editörlügü yapti. Halen Uyanis Gazetesi kadrosunda gazetecilik yapmakta. Görsel ve yazi dünyasindan beslenen birisi olarak uzun süredir aklinda olan Dogum Fotografçiligi projesini hayata geçirmeye hazirlanan Yasemin Küçükcicibiyik özellikle hikâye fotografçiligi konusunda bu meslegi çok önemsiyor.
Dogum yapacak çiftlerin talebi üzerine verilecek olan hizmette degisik seçenekler bulunuyor.
Iletisim için: www.karamandauyanis.com (0338-2124363- 0535-9287885)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284