Uyariyi Dikkate Almayan Sürücüler Karda Mahsur Kaldi

Karaman-Erdemli karayolunda `Kar ve tipi nedeniyle yol trafige kapalidir` uyarisini dikkate almayan ve kara saplanan 2 araçta mahsur kalan 4 kisi, 16 saat sonra kurtarildi.

Uyariyi Dikkate Almayan Sürücüler Karda Mahsur Kaldi

Hafta sonu aksam saatlerinde Mersin'den Karaman'in Ayranci ilçesine gelen 1 otomobil ve 1 kamyonet, Karaman-Erdemli karayolu, Saripinar mevkisinde kara saplandi.
Çevrede yerlesim yeri olmamasi ve telefonlarin da çekmemesi üzerine araçlarinin içinde geceyi geçiren kisiler, sabah telefonun çektigi bir yere çikarak karayollari ekiplerinden yardim istedi.
Karaman ve Mersin'den yola çikan ekipler, uzun ugraslar sonucu 16 saat sonra Saripinar mevkisine ulasarak, mahsur kalan araçlari kurtardi.
Kamyonetin sürücüsü Ahmet Karabogan, Erdemli'den Karaman'a koyun götürmek için yola çiktigini belirterek, "Kamyonetle birlikte kara saplandik. Yol kapaliydi. Hiçbir sey yapamadik. Sadece arabayi çalistirdik ve donmamak için mücadele ettik" dedi.
Karayollari ekipleri Karaman-Erdemli karayolunun hem Mersin hem de Karaman girisinde yolun kapali olduguna iliskin uyari levhasi oldugunu belirterek, bu yolun kis sartlarinda kullanilmamasini istedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284