Üyeler Arası İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

MÜSİAD Karaman Şubesi tarafından ‘Üyeler Arası İstişare toplatısı’nın ikincisi Modern Bisküvi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Üyeler Arası İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantıya, Vali Fahri Meral, Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Garnizon Komutanı Per. Albay Yurdakul Kazım Türkmen, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Defterdar V. Recep Sümer, Vergi Dairesi Müdürü Serkan Mehmet Ersoy, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Sanayiciler ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Toplantıda, Arabuluculuk konusunda Av. Ömer Karayumak bilgilendirme konuşması yaparken, Defterdar V. Sümer, Karaman Sanayicisine yatırım için arsa tahsisi ve KDV iadeleri gibi işlemleri konusunda bilgilendirmeler yaptı. KMÜ Rektörü Akgül Üniversite-Sanayici ilişkileri hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın Karaman’da birlik olma ruhunun zayıflığı konusunda yaptığı konuşmanın ardından, Milletvekili Recep Şeker de yapılan hizmet ve yatırımlara değindi ve Karaman’a 1-2 ay da değişik Bakanların getirilmesine çalıştıklarını belirtti. Vali Fahri Meral’de güzel bir toplantı olduğunu, Karaman’ın gelişmesi için el birliği ile hareket edilmesinin önemine değindi. Toplantı, geçtiğimiz gün yanan tesis yetkililerine geçmiş olsun ziyareti ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284