Vakıf Katılım Karaman Şubesi’nden Görkemli Açılış

Vakıfların paylaşım kültürünü ve kamunun gücünü birleştirerek katılım bankacılığına yeni bir soluk getiren Vakıf Katılım, Karaman şubesini hizmete açtı.

Vakıf Katılım Karaman Şubesi’nden Görkemli Açılış

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Karaman şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Karaman Valisi Fahri Meral başta olmak üzere Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf katılım Genel Müdür Yardımcısı Betül Vural Yılmaz, Karaman Şube Müdürü Soner Altınışık, Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ve çok sayıda davetli katıldı.

Medreseleri, türbeleri, hanları, hamamları ile Karaman’ın eşsiz bir kültürel mirasa sahip olduğunu hatırlatan Göktaş bu şehirde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karaman’a hizmet vermeye geldiklerini ifade eden Göktaş “İç Anadolu’nun bu güzel şehrine çalışmalarımızla değer katarken Karaman da bize değer katacak” diye konuştu.

Müşterilerin de yoğun ilgi gösterdiği açılışta Vakıf Katılım Genel Müdürü ikram Göktaş hedeflerinin yılsonuna kadar şube sayısının 90’ın üzerine çıkartmak olduğunu belirtti. Konuşmasına devam eden Göktaş, “Vakıf Katılım olarak katılım bankacılığına yeni bir soluk kazandırdık. Halkımızın yoğun ilgisi de bunu gösteriyor. Çalışmalarımıza ve hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Kısa bir sürede ülke coğrafyasının büyük bir kısmına erişir hale geldik. Bu kapsamda Karaman şubemizin açılışıyla sadece ülke ekonomisine değil bölge ekonomisine destek olma vizyonumuzu sürdüreceğiz” dedi.

Açılış töreninde konuşan Vakıf Genel Müdürü,  hedeflerini daha ileriye taşımak istediklerini ve şubelerinin hızla büyüme kaydettiğini belirtti. “Bankaların şube kapattıkları ya da şube yatırımlarını ertelediklerine üzülerek şahit olduğumuz bir dönemde, yeni açtığımız şubelerle ülke coğrafyasının büyük bir kısmına erişir hale geldik” diyen Göktaş, 2018 yılsonuna kadar yapacakları yeni şube yatırımları ile 90 şube sayısını aşmayı ve yaklaşık 1200 çalışan sayısına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Katılım Bankacılığı sektöründe en genç üye olarak hizmet verdiklerini dile getiren Göktaş, hızlı büyüme süreci geçirdiklerini ifade etti. Aynı zamanda sektördeki payı ile yüzde 10 büyüme kaydettiklerini söyleyen Göktaş, halkın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ve bunun kendilerini çok mutlu ettiklerini anlattı. Kaynaklarını bulundukları bölgelerde özelliklere KOBİ ‘lere yönlendirmek istediklerini de dile getirdi.

Açtığı şubelerle coğrafi olarak Türkiye’nin önemli bir kısmına erişen Vakıf Katılım, şubeleşme programıyla bireysel müşterilerin ve KOBİ’lerin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve birikimlerini değerlendirirken onlara destek olmayı hedefliyor. (Haber: Merve CEYLAN)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284