Vakit Ramazan ‘Kardeşliği Hisset’

20 yılı aşkın bir süredir her Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan İHH, bu yıl yine yetimlerin yüzünü güldürerek ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor.

Vakit Ramazan ‘Kardeşliği Hisset’
Bu yıl ‘Kardeşliği Hisset’ sloganı ile çalışmalarını yürüten İHH, bağışçıların zekât, sadaka, fitre ve bağışlarını; savaş, işgal ve doğal afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine uzak yakın demeden ilk elden ulaştırıyor.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada yetimlere ve ailelerine destek olunacak, yetim iftarları düzenlenecek, yetimlere eğitim ve kırtasiye yardımları yapılacak, bayramlık giysiler hediye edilecek, kumanyalar dağıtılacak, iftar sofraları kurulacak, ihtiyaç tespit edilen durumlarda yetimler için nakdi yardımlarda bulunulacak.
Dünyada 105 ülke ve bölgede
İlimizde 200 aileye dağıtımı yapılacak gıda kumanyaları ve çocuk paketleri ile kardeşlik paylaşımları gerçekleştirilirken yetimlere yönelik bayramlık kıyafet ve zekat, fitre dağıtımları yapılıyor.
İHH, hayırseverlerin desteği ile dünyada 105 ülke ve bölgede, Türkiye’de 81 ilde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor. Yurt dışında 140 bin, yurt içinde 40 bin olmak üzere toplam 180 bin koli dağıtılacak. Kolilerin içerisinde gıda, temizlik, tekstil, çocuklara özel çikolata, oyuncak ve bayramlık elbise bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284