Vali Akkoyun Ayrancı İlçesinde Muhtarlarla Buluştu

Vali Tuncay Akkoyun, Ayrancı ziyareti kapsamında köy muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Akkoyun Ayrancı İlçesinde Muhtarlarla Buluştu

Vali Tuncay Akkoyun, Ayrancı Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda muhtarlara tek tek söz vererek köylerdeki mevcut durum hakkında bilgi aldı, sorun ve talepleri dinledi.

Vali Tuncay Akkoyun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara çok önem verdiğini vurgulayıp, “Bu değerin verdiği sorumluluğun farkında olarak, köylerimizde refahı artırıcı daha fazla iş üretilmesi gerekmektedir. Sizlere bu konuda gereken her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

“Vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz.”

Muhtarlarla doğrudan temas halinde olduklarını belirten Vali Tuncay Akkoyun, “Köylerimizin sorun ve sıkıntılarını bizimle anında paylaşın. Bizler ve sizler, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için buradayız. Vatandaşlarımıza ikâmet ettikleri yerlerde mutlu bir yaşam sağlamalıyız. Siz kıymetli muhtarlarımıza bu konuda önemli vazifeler düşmektedir. Vatandaşlarımızın taleplerinin takipçisi olun. Köylerimizde vatandaşlarımıza karşı hakkaniyetli olun, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesi için daha fazla gayret gösterin. Amacımız ve gayretimiz vatandaşlarımızın mutluluğu ve tebessümü içindir.” dedi.

“Geleneklerimizi yaşatalım.”

Geleneklerimizi, örf ve adetlerimizi muhafaza etme hususunda köylerin kritik rolüne dikkat çeken Vali Akkoyun, “Köylerde düzenlenen düğünler ve şenlikler, örf ve adetlerimize sahip çıkma konusunda büyük önem taşımaktadır. Sizlere örf ve adetlerimizin, millî ve manevî değerlerimizin yaşatılması hakkında mühim vazifeler düşüyor. Bu konuda gayret göstermenizi bekliyoruz.” dedi

Daha sonra Vali Tuncay Akkoyun, muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284