Vali Akkoyun'dan Ayrancı'da Yerinde Tespit

Karaman valisi Tuncay Akkoyun, Ayrancı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Akkoyun'dan Ayrancı'da Yerinde Tespit

Ziyaretlerine ilçe merkezinde bulunan ve  “Ayrancı’da KOP ile Yaz Seracılığı Yaygınlaşıyor” Projesi kapsamında kurulumu yapılan seraları incelemekle başlayan Vali Akkoyun, seralar hakkında bilgi aldı.
Ardından ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Akkoyun, esnaf ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek bir süre sohbet etti.
Akabinde Büyükkoraş köyünü ziyaret eden Vali Akkoyun, İl Özel İdaresi ve Ayrancı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından çevre düzenlemesi yapılan köy mezarlığında incelemelerde bulundu.
Büyükkoraş köyünde ziyaretlerine devam eden Vali Akkoyun vatandaşlar ile bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Büyükkoraş köyünden sonra Pınarkaya köyünü ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, restorasyonu yakın zamanda tamamlanan Ulu Camii’nde incelemelerde bulunarak, camii bahçesinde bulunan vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti.
Pınarkaya köyü ziyareti kapsamında vatandaşlarımız ile bir araya gelen Vali Akkoyun vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Ziyaretlerde Ayrancı Kaymakamı Fatih Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, İlçe kurum amirleri, İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Toker de katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284