Vali Akkoyun Morcalı Köyündeki Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Vali Tuncay Akkoyun, Karaman Merkez Morcalı köyünde KÖYDES (Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi) 2022 Yatırım Programı dâhilinde, Karaman İl Özel İdaresi tarafından  gerçekleştirilen asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Akkoyun Morcalı Köyündeki Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Vali Tuncay Akkoyun, 4.6 km uzunluğa ve ortalama 6 m genişliğe sahip olan yolun asfalt kaplama çalışmaları hakkında Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez’den bilgi aldı. Akabinde Vali Akkoyun, asfalt çalışmalarında görevli çalışanlarla öğle yemeğinde bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Kamu hizmetlerinin vatandaşlara ulaştırılması konusunda görevli personellerin önemine dikkat çeken Vali Akkoyun, “Vatandaş bize teşekkür ediyorsa onda biri bize, onda dokuzu sizedir.” ifadelerini kullandı. Daha sonra Vali Akkoyun, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis ziyareti esnasında bir vatandaşımızın daveti üzerine, Morcalı köyündeki evine konuk oldu. Aileyle bir süre sohbet eden Vali Akkoyun, hane sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ev sahibi aile, Vali Tuncay Akkoyun’a teşekkür etti.

Morcalı köyü ziyaretinde Vali Tuncay Akkoyun’a,  İl Jandarma Komutanı Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve Morcalı köyü Muhtarı Birol Can da eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284