Vali Akkoyun “Sizlerle Bizleri Ortak Paydada Buluşturan Karaman Sevdası Olacak”

Mayıs ayı ortasında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Karaman Valiliği görevine atanan Karaman Valisi Tuncay Akkoyun bir taraftan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken diğer taraftan iade-i ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Akkoyun “Sizlerle Bizleri Ortak Paydada Buluşturan Karaman Sevdası Olacak”

Karaman’ı tanıma süresini kısa tutup bir an evvel çalışmalara hız kesmeden başlamak istediğini belirten Vali Akkoyun “Karaman’ın köklü bir yayın kuruluşunun ziyareti beni ziyadesiyle mutlu etti. Bizlerin yaptığı çalışmaların kamuoyuna duyurulması anlamında sizlerin desteğine her zaman ihtiyacımız olacak. Sizlerle bizleri ortak noktada buluşturan konu Karaman Sevdasıyla yapacak olduğumuz çalışmalar olacak. Sanayisi, elması ve tarımıyla her anlamda iyi bir ivme yakalamış Karaman’ın Valisi olarak görev yapmak benim için büyük bir onur olacak. Karaman için neler yapabiliriz hep birlikte bunun yol arkadaşlığını yapacağız. Desteğiniz ve ziyaretiniz için teşekkür ederim.”dedi.

KARAMAN’IN SESİ ve KGRT KARAMAN kurumları hakkında kısa bir bilgilendirme yapan KGRT Yönetim Kurulu Üyesi Medeni Yavuzaslan “Karaman’a yeni bir Vali atandığında kamuoyunca ilk merak edilen ‘Kimdir?, Nerelidir?, Nerelerde Görev Yapmıştır?’ soruları olur. Bizlerde en az bu soruyu bizlere soran insanlar kadar merak eder ve kamuoyunca merak edilen bu bilgilerin paylaşımını yaparız. Siz göreve başlamadan önce edindiğimiz bilgiler sizin Karaman’a her anlamda katkı sağlayacağınız yönünde. Sizler çalıştıkça, ürettikçe ve bizlerle paylaştığınız müddetçe bizlerde haberlerin duyurulması anlamında sizlere destek olacağız. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284