Vali Akkoyun’un 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, 19 Eylül Gaziler Günü olması nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Akkoyun’un 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Vali Akkoyun yayımladığı mesajda, “Kıymetli Hemşehrilerimiz, Vatan toprağımızın her bir karışı aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin fedakârlıklarıyla yoğrulmuştur.

Bugün, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin gayretleri neticesinde bağımsızlığımızın timsali şanlı bayrağımız gök kubbemizde dalgalanmakta, dinimizin temeli ezanımız semada yankılanmaktadır.

Bu topraklardaki bin yıllık varlığımız, Malazgirt’ten Çanakkale’ye, İstiklâl Harbi’nden 15 Temmuz’a şehitlerimizin ve gazilerimizin üstün kahramanlıklarına matuftur.

Bugün bizlere düşen şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarına layık olma gayreti içerisinde devletimizin ve milletimizin bu topraklarda ilelebed payidar olması için var gücümüzle çalışmak, aydınlık yarınlarımızı inşa etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, cennet vatanımız ve necip milletimiz uğruna mücadele ederken gazilik ile müşerref olan fedakârlık sembolü kahraman gazilerimizin “Gaziler Günü”nü tebrik ediyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız, ay yıldızlı bayrağımız ve mukaddesâtımız için göğüslerini siper eden, bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen aziz şehitlerimizi ve Hakk’a irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle yâd ediyorum.

Hayatta olan kahraman gazilerimize Allah’tan sağlık ve sıhhat dolu hayırlı ömürler diliyorum.

Gaziler Günü kutlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284