Vali Esleri Ankara’da Bulustu

Içisleri Bakanligi`nin 8-10 Subat 2012 tarihleri arasinda Marriott Otel’de düzenledigi Il Valileri Bulusmasi” toplantisina katilmak üzere ilimiz Valisi Süleyman Kahraman’la birlikte Ankara’ya giden Hanimefendi Muhsine Kahraman, Içisleri Bakani Idris Naim Sahin’in esleri Hanimefendi Nadide Sahin’in Vali eslerinin onuruna verdigi yemege katildi.

Vali Esleri Ankara’da Bulustu
Programda tanismadan sonra illerdeki kadinlarin ve dezavantajli gruplarin sorunlari ve beklentileri ele alinarak, sorunlarin çözümüne ve beklentilerin karsilanmasina dair görüs alisverisinde bulunuldu.
Vali eslerinin katildigi programin aslinda kadinlar arasindaki istisare ve müzakere mekanizmasinin gelismesi açisindan büyük önem ve anlam tasidigini belirten Hanimefendi Muhsine Kahraman, kadinin ve ailenin toplumsal hayatimizdaki yerine ve önemine dikkat çekti.
Hanimefendi Muhsine Kahraman programla ilgili yaptigi degerlendirmede kadinlarin toplumsal yasamimizdaki yerine dikkat çekerek, “Toplumsal sorunlarin birçogunun sebepleri incelendiginde, sorunlarin daha çok aile yapisindaki aksamalardan kaynaklandigi görüyoruz. Ve bizim toplumumuzda sorunlarin bedelini en çok kadinlar ve çocuklar ödüyor maalesef. Oysa bizim kadinlarimiz ailesi için her türlü fedakârligi göze almaya hazirdir. Sefkatiyle, sadakatiyle, nezaketiyle birçok topluma örnek teskil edecek bir aile inancina sahiptir. Içisleri Bakanimizin Esleri Nadide Hanimefendi’nin nazik daveti hem tanismamiza hem de bize düsen sorumluluklar hakkinda istisarede bulunmamiza vesile olmustur. Karamandaki kadinlarimizin, dezavantajli gruplarimizin ve çocuklarimizin konumunu, sorunlarini ve durumunu aktarma imkâni buldugum böyle anlamli bir programin gerçeklesmesine öncülük ettigi için kendisine hem sahsim hem de Karamanli kadinlar adina en samimi duygularla tesekkür ediyorum. Insallah Karamanli kadinlarin ve Karamandaki dezavantajli gruplarin sorunlarini hep birlikte çözecek, beklentilerini hep birlikte karsilayacagiz. ”dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284