Vali Fahri Meral Sarıveliler İlçesini Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıveliler ilçesini ziyaret etti.

Vali Fahri Meral Sarıveliler İlçesini Ziyaret Etti

Vali Meral’in ilk ziyareti Sarıveliler Kaymakamlığı oldu. İlçe Kaymakamı Emrah Uzun ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Meral’e öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Karşılamanın ardından Kaymakamlığa geçen Vali Meral, Cumhurbaşkanlığının 2018/157 sayılı Kararıyla Sarıveliler Kaymakamlığına atanan ve  15.09.2018 tarihinde görevine başlayan Kaymakam Emrah Uzun’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam Uzun, ilçenin genel durumu ve yürütülen faaliyetler hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sarıveliler belediyesine geçen Vali Meral, ziyarette Belediye Başkanı Hayri Samur’dan belediyenin çalışmaları ve alt yapı hizmetleri hakkında bilgiler aldı.  İlçe Jandarma Komutanlığı ile ilçe ziyaretlerine devam eden Vali Meral, ziyaretin ardından şehir merkezinde faaliyetlerini sürdüren tekstil fabrikasında incelemelerde bulundu.

Vali Meral, İl Özel İdaresinin 2018 yılı yatırım programında bulunan ve 25.09.2018 tarihinde tamamlanan Sarıveliler ilçesi Dumlugöze Köyünü Alanya Karayoluna bağlayan 15 bin 600 metre stablize 1. kat asfalt sathi kaplama yolda incelemelerde bulundu.

Sarıveliler Dumlugöze Köyü İlköğretim Okulunu da ziyaret eden Vali Meral, okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek görüşmelerde bulundu. Vali Meral daha sonra Göktepe Çukurbağ Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. Vali Meral’in Sarıveliler ilçesindeki son ziyareti Göktepe Belediyesi oldu. Vali Meral, ziyarette belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetler hakkında başkan Osman Talay’dan bilgiler alarak ilçe ziyaretini sonlandırdı.

Vali Meral’in ziyaretlerinde; Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Müdürleri ve Sarıveliler İl Genel Meclis Üyeleri bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284