Vali Fahri Meral Sudurağı Beldesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Vali Fahri Meral, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmeleri amacıyla her ay düzenlenen vatandaşla buluşma toplantısı kapsamında ilimiz Sudurağı Beldesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vali Fahri Meral Sudurağı Beldesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

18 Ekim 2017 Çarşamba günü Sudurağı Beldesi meydanında yer alan Dikilitaş Parkında vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Meral’e Sudurağı Belediye Başkanı Mehmet Ceyhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Musa Şahin, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan ve muhtarlar eşlik ettiler.

Vatandaşlar ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Meral; “Devletimiz sosyal devlet anlayışı ile hizmet ediyor, ulaşılamayan bir vatandaşımız var ise idarecilerden, muhtarlarlara ve vatandaşlara kadar herkesin vebali var, birlikte hareket ederek ulaşamadığımız ihtiyaçlı vatandaşımız kalmasın” dedi.

Vatandaşların arazi toplulaştırması, pancar sökümü, sevkiyatı ve şeker fabrikasına teslimi konularında şikâyet istek ve önerilerini dinleyen Vali Meral, birçok vatandaşımızın ortak sorunu olan konuların hiçbir paydaşının zarar görmeden çözüme kavuşturulması için gereken çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini ifade etti.

Vatandaşla buluşma programının ardından vatandaşlarla vedalaşarak sağlıklı ve huzur dolu günler dileyen Vali Meral’e belde halkı ise ziyaretlerinden dolayı ve bire bir kendilerini dinlemesinden dolayı teşekkür ederek, sık sık beldelerini ziyarete beklediklerini ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284