Vali Fahri Meral’in Yeni Yıl Mesajı 

Vali Fahri Meral, yeni yıl mesajı yayınladı.

Vali Fahri Meral’in Yeni Yıl Mesajı 

Vali Meral yayınladığı mesajında; “Değerli Karamanlı hemşehrilerim, umutlarımızı ve heyecanımızı canlı tutarak hep birlikte yeni bir yıla giriyoruz.
 
Her yeni yıl başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni umut ve beklentilerin oluştuğu ve beraberinde geldiği bir yıldır.
 
Bir önceki yılın muhasebesini yaparken, yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. 
 
Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp, başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek, Karaman’ı daha üst noktalara çıkarmaya büyük bir şevk ve azimle devam edeceğiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının, barışın, sevgi, saygı ve hoşgörünün tüm dünyada hâkim olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının ivme kazandığı, ümitlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğiyle, Karamanlı hemşehrilerimin yeni yılını kutlar; ilimize ve ülkemize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284