Vali Işık 5 İlçe Kaymakamlarıyla Toplantı Düzenledi

Vali Mehmet Alpaslan Işık, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen pazar yerleri genelgesi kapsamında video konferans sistemi üzerinden 5 ilçe kaymakamı ile toplantı gerçekleştirdi.

Vali Işık 5 İlçe Kaymakamlarıyla Toplantı Düzenledi

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Valilik Makamı Toplantı Salonunda Ayrancı Kaymakamı Evren Çakır, Başyayla Kaymakamı Muttalip Çetin, Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli ve Kâzımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık’ın canlı bağlantı yoluyla hazır bulundukları toplantıda kaymakamlardan ilgili genelge doğrultusunda ilçelerinde kurulacak pazar yerleri esnasında sürecin etkin bir şekilde yönetilmesini istedi.

Video konferans sistemi üzerinden yaptığı konuşmasında il genelinde vaka sayılarının düşüşe geçtiğini belirten Vali Mehmet Alpaslan Işık, sürecin iyi yönetilmesinden dolayı kaymakamlara teşekkür ederek, “Tam kapanma süresince salgınla mücadelede elimize geçen fırsatı iyi değerlendirelim, kurulacak olan pazarların giriş ve çıkış kontrollerini sıkı tutarak, araçların pazar yerlerine uzak mesafelere park etmelerini ve pazarın geniş bir alana yayılmasını sağlayarak kalabalıklar oluşmasını engelleyelim. 65 yaş üstü kimsesi olmayan vatandaşlarımızın pazar ihtiyaçlarını Vefa Sosyal Destek Gruplarımız aracılığıyla sağlayarak bu vatandaşlarımızı mağdur etmeyelim” dedi.

Canlı bağlantıda kaymakamlardan pazar yerleri genelgesi doğrultunda ilçelerinde planladıkları çalışmalar hakkında bilgi alan ve kaymakamların görüş, soru ve önerileri üzerine bir değerlendirme yaparak toplantıyı sonlandıran Vali Işık, kaymakamlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284