Vali Işık Alınan Tedbirleri Yerinde İnceledi

Koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge doğrultusunda tüm iş kolları ve yaşam alanlarını içerisine alan geniş kapsamlı 11 Ağustos 2020 denetimleri yapıldı.

Vali Işık Alınan Tedbirleri Yerinde İnceledi

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının uygulanması ile ilgili kamu hizmeti veren iş kolları ve yaşam alanlarında incelemelerde bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık, covid-19 salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde denetledi. 
11 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen geniş kapsamlı denetimlerde işyeri sahiplerine ve vatandaşlara temizlik, maske kullanımı ve fiziksel mesafe kurallarına uyulması konusunda rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yapıldı.
 İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun’un katıldığı 1. ve 2. İstasyon caddesi üzerinde hizmet veren işletme ve esnafları içerisine alan denetimler sırasında Vali Mehmet Alpaslan Işık, özellikle girişlerde ateş ölçülmesi, sosyal mesafe kuralına uyulması, maske kullanımı ve temizlik konusunda işletme sahipleri ve vatandaşlara uyarılarda bulunarak son dönemde ilimizde ve ülkemizde artış gösteren koronavirüs vakaları karşısında dikkatli ve hassas olunmasını istedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284