Vali Işık Başarılı Personele Belgelerini Verdi

Pandemi sürecinde covid-19 salgının yayılımının önlenmesinde gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalardan dolayı Emniyet Müdürlüğü personeli başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Vali Işık Başarılı Personele Belgelerini Verdi

28 Ocak 2021 Perşembe günü Valilik Makamında düzenlenen programla, covid-19 salgının başladığı günden bu tarafa görev yaptıkları bölgelerde denetimlerini aralıksız sürdürerek salgının yayılımının önlenmesinde gösterdikleri üstün ve özverili çalışmalardan dolayı emniyet müdürlüğü personeli Vali Mehmet Alpaslan Işık tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.
Vali Mehmet Alpaslan Işık, program öncesinde İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve müdürlük personelini makamında kabul ederek covid-19 ile mücadelede il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bir süre sohbet ettiği emniyet personelini covid-19 ile mücadelede gösterdikleri özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Işık, görev yaptıkları bölge ve mahallerde denetimlerini aralıksız sürdürerek salgının yayılımının önlenmesinde ve il genelinde yaşanan vaka sayısının düşmesinde emniyet personelinin çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi. 
Vali Işık, halkımızın da destek ve katılımlarıyla birlikte topyekûn yürütülen bu görünmeyen düşman ile mücadele konusunda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını aralıksız sürdüren vefakâr ve fedakâr emniyet personelimizi tebrik ediyor, ilimizi ve ülkemizi olumsuz etkileyen bu sinsi düşmana karşı verilen mücadelede başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.
Vali Işık programın sonunda emniyet personelini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek belgelerini verdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284