Vali Işık Bucakkışla ve Bostanözü Köylerindeydi

Vali Mehmet Alpaslan Işık, ilimiz merkeze bağlı Bucakkışla ve Bostanözü köylerini ziyaret ederek bir dizi programa katıldı.

Vali Işık Bucakkışla ve Bostanözü Köylerindeydi

Bucakkışla köyü ile ziyaretlerine başlayan Vali Işık, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından covid-19 nedeniyle 85 yaş üzerindeki vatandaşlarımıza uygulanan aşılama çalışmalarını yerinde takip ederek İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun’dan yürütülen aşılama çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 
Vali Mehmet Alpaslan Işık daha sonra köy meydanında bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek köy muhtarı Abdullah Kocaoğlu’ndan köyün mevcut sorunları hakkında bilgiler aldı. Bölgedeki ziyaret ve incelemelerini daha sonra Bucakkışla Jandarma Karakolu, Bucakkışla İlkokulu ve Bucakkışla Orman işletme Şefliği ile sürdüren Vali Işık, ziyaretler sırasında kurumların bölgede yürüttükleri çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldıktan sonra Bucakkışla köyü ziyaretini tamamlayarak Bostanözü köyüne geçti. 
Bostanözü köyü girisinde bir hayırsever vatandaşımız tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden parke yol çalışmalarını bir süre yerinde takip ederek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Vali Işık, ziyaret ve incelemelerde bulunduğu köyde bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek köyün mevcut sorunları hakkında bilgiler aldı. 
Vali Işık Bucakkışla ve Bostanözü köyüne gerçekleştirdiği ziyaretlerin sonunda yolda karşılaştığı ve tavsiyelerde bulunduğu çocuklarla bir süre hasbihal ederek çeşitli hediyeler verdi. 
Vali Işık’ın köy ziyaretlerime İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ve İl Genel Meclis Üyesi Adem Gök’te eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284