Vali Işık’a Forma Hediye Ettiler

Vali Mehmet Alpaslan Işık 2021 Tokyo Paralimpik oyunlarına hazırlanmak üzere Karaman’da bulunan Paralimpik Judo Milli Takımını ziyaret etti.

Vali Işık’a Forma Hediye Ettiler

21 Kasım 2020 tarihinde ilimize gelerek kampa giren ve çalışmalarını Larende Mahallesi’nde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonunda devam ettiren Paralimpik Judo Milli Takımını ziyaret eden Vali Işık milli judocular hakkında bilgiler alarak ülkemizi temsil eden başarılı sporcuları ayrı ayrı tebrik ederek başarı ve kolaylıklar diledi. Paralimpik Judo Milli Takımını ilimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Vali Işık bir sorun ve isteklerinin olması halinde her zaman yardımcı olunacağını belirterek milli sporculara tatlı ikramında bulundu. 
Kendilerini ziyarete gelen Vali Mehmet Alpaslan Işık’a ziyaretin kendilerine moral olduğunu, imkânların iyi olmasından dolayı Karaman’da bu kampın gayet verimli geçtiğini ifade eden milli judocular Vali Işık’a teşekkür ederek milli takım forması hediye ettiler. Toplu fotoğraf çekimi ile sona eren ziyarette Vali Mehmet Alpaslan Işık’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebekte eşlik etti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284