Vali Işık’dan Proje Değerlendirmesi

Vali Mehmet Alpaslan Işık’ı, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanı Faruk Bişiren, Ziraat Bankası Karaman Merkez Şube Müdürü Hasan Örün, Ziraat Bankası Karaman Piri Reis Şubesi Müdürü Ali Kahveci ile İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş “Köyümde Yaşamak İçin Bir ‘Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgilendirmede bulundular.

Vali Işık’dan Proje Değerlendirmesi

Projeyle ilgili olarak Valilik Toplantı Salonunda sunumlu bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Karaman’da küçükbaş hayvancılığı geliştirmek amacıyla başlatılan “Köyümde Yaşamak İçin Bir ‘Sürü’ Nedenim Var” projesi ile ilgili yapılan çalışmalar ele alındı.
Toplantıda ayrıca sürdürülebilir üretim modeli ile öncelikli koyun ırkları olmak üzere çiftçiye verilecek desteklemeler üzerinde görüşüldü.
Vali Işık, Çiftçilerimiz ve köylülerimiz adına geliştirilen bu projenin Karaman’a hayırlı olması temennisinde bulunarak, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284