Vali Işık’ın Eşinden “Sevdiklerine Nefes Ol Karaman” Projesi

Hafta başında 81 il Valisi ile telekonferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görüşmede valilerden ev ortamında yapılan etkinliklere müsaade edilmemesi ve bununla ilgili sosyal ve yerel medya imkânlarının etkin şekilde kullanılmasını istemişti.

Vali Işık’ın Eşinden “Sevdiklerine Nefes Ol Karaman” Projesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bu talebi öncesinde hazırlıklara başlayan Karaman Valiliği ve Karaman AFAD Müdürlüğü yürütecek oldukları “Sevdiklerine Nefes Ol Karaman” kampanyasıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş olacak. Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ın eşi Munise Işık himayesinde gerçekleştirilecek olan “Sevdiklerine Nefes Ol Karaman” kampanyası tanıtım toplantısı 10 Aralık 2020 Perşembe günü Lütfi Elvan Kongre Merkezinde yapılacak. 
Karaman Belediye Meclisinde üyesi bulunan partilerin kadın yöneticilerinin yanı sıra, kamu kurum müdürlerinin eşleri ve yöneticisi kadın olan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan 100 kişilik bir ekibin Munise Işık himayesinde yürütülecek olan projede aktif olarak görev yapağı bilgi edinildi. Proje kapsamında yürütülecek olan çalışmalarda halen ev gezmesi, nişan, doğum günü gibi ev kutlamalarının yapıldığı Karaman’da koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlere uymada kadınlarımıza önemli görevlerin düştüğü ve kadınlarımız olmadan yapılan çalışmaların eksik kalacağı vurgulanacak. 
Karaman AFAD Müdürü Şerife Han ve Karaman Valiliği Bilgi İşlem Müdürü Gülsine Kılıçaslan’ın da yer aldığı “Sevdiklerine Nefes Ol Karaman” projesi öncesinde Vali Işık’ın eşi Munise Işık tarafından projenin anlatıldığı görüntülü bir video hazırlanırken, videoda engelli bireylere ulaşmada işaret dilinin de kullanıldığı öğrenildi. Haber: Senem YAVUZASLAN
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284