Vali Işık’tan Esnaf Ziyaretleri

Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimler aralıksız sürerken Vali Mehmet Alpaslan Işık, Gazi Paşa Bedesteninde faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret ederek Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Vali Işık’tan Esnaf Ziyaretleri

18 Aralık 2020 Cuma günü farklı meslek gruplarına mensup esnaflara gerçekleştirilen ziyaretler sırasında Vali Işık, bir süre sohbet ettiği esnaflardan koronavirüs salgınına karşı alınan tedbir ve önlemler hakkında bilgiler aldı. Ekonomik faaliyetler ve piyasa durumu hakkında da esnaflarla kısa bir durum değerlendirmesi yapan Vali Işık, salgının yayılımının önlenmesi için toplumun her kesimine önemli görevler düştüğünü belirterek özellikle maske kullanımı, fiziki mesafe kuralı ve temizlik kurallarına riayet edilmesinin salgınla mücadelede önemli bir yer teşkil ettiğini ifade etti. 
Ziyaret ettiği esnafların sorun ve taleplerini dinleyerek bereketli kazançlar temennisinde bulunan Vali Işık daha sonra Cumartesi Pazarını ziyaret ederek covid-19 tedbirleri kapsamında semt pazarında alınan önlemleri yerinde inceledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284