Vali Kahraman Ayranci’daydi

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman Ayranci ilçesine giderek gezi ve incelemelerde bulundu.

Vali Kahraman Ayranci’daydi
Ilk olarak Ayranci Belediyesini ziyaret eden Vali Kahraman, burada Belediye Baskani Yüksel Büyükkarci’dan belediye çalismalari konusunda bilgi aldi. Vali Kahraman, daha sonra Eregli istikametinden Ayranci ilçesine giriste yapimi tamamlanan kavsakta incelemelerde bulundu. Burada kavsakla ilgili bilgi veren Belediye Baskani Büyükkarci “Ayranci –Eregli yolu son derece trafik yogunlugu tasiyan bir karayolumuzdur. Su anda bulundugumuz yerde daha önceden birçok ölümlü ve maddi hasarli kazalar oluyordu. Yaptigimiz bu çalisma ile kazalarin önüne geçmekte bir nebzede olsa çare olacagina inaniyorum. Her ne kadar bu kavsak trafik düzenine katkida bulunacak olsa bile bu yolu kullanan sürücü ve yayalarimizdan hiçbir zaman tedbiri elden birakmamalari ve dikkatli olmalarini istiyorum” dedi.
Yürüyerek ilçe merkezine geçen heyet, esnaflara hayirli isler dileginde bulunduktan sonra Ayranci Kaymakam vekili Kamil Güzel’le birlikte kaymakamliga geçtiler. Vali Kahraman burada Ayranci Kaymakam Vekili Kamil Güzel’den ilçenin sorunlari ve yapilmasi düsünülen projeler hakkinda bilgiler aldi.
Vali Kahraman, yaptigi çalismalardan dolayi Kaymakam Vekili Kamil Güzel ve Baskan Büyükkarci’ya tesekkür ederek basarilarinin devamini diledikten sonra Ayranci’dan ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284