Vali Kahraman, Depremin Yiktigi Van’daydi

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, geçtigimiz yilin Ekim ayinda meydana gelen birçok vatandasin hayatini kaybettigi depremin vurdugu Van’i ziyaret etti.

Vali Kahraman, Depremin Yiktigi Van’daydi
Vali Süleyman Kahraman, Belediye Baskani Kamil Ugurlu, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mehmet Salih Baldiz beraberindeki bürokratlariyla birlikte Vali Münir Karaloglu'na 'geçmis olsun' ziyaretinde bulundu. Günü birlik Van'a gelen Karaman heyetini valilik girisinde karsilayan Vali Münir Karaloglu, daha sonra misafirleriyle makaminda bas basa görüstü. Karaman halkinin selamlarini ileten Vali Kahraman, deprem sonrasi tüm Türkiye'de oldugu gibi sehirlerinde de Van'a yardim göndermek için büyük bir seferberlik baslatildigini aktardi. Vali Münir Karaloglu da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Vali Kahraman ve Karaman halkina Vanli depremzedelere yaptiklari yardimlardan dolayi tesekkür etti. Ziyaret sonrasi Vali Münir Karaloglu, meslektasi Süleyman Kahraman'a üzerinde Urartu motiflerinin islendigi kahve takimi, Belediye Baskani Kamil Ugurlu'ya ise vazo hediye etti.
Karaman Valisi Kahraman da Vali Karaloglu'na Aktekke Mader-i Mevlana kristali ile Karamanogullari ile ilgili hazirlanan kitap hediye etti. Karaman heyeti daha sonra Van Vali Yardimcisi Atay Uslu ile birlikte konteyner kentlerde depremzede vatandaslari ziyaret etti. Karaman heyeti aksam saatlerinde Van'dan ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284