Vali Kahraman Erenkavak Köyü’nü Ziyaret Etti

“Ulasilmadik Bucak Tütmedik Ocak Kalmayacak” sloganiyla yola çikan ve geldikleri ilk günden bugüne Karamanlilarin sevgisini kazanan Vali Süleyman Kahraman ve esi Muhsine Kahraman’in köy gezileri hafta içi-hafta sonu, gece-gündüz ayrimi olmaksizin tüm hiziyla devam ediyor.

Vali Kahraman Erenkavak Köyü’nü Ziyaret Etti
Daire müdürlerinin Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman’a eslik ettigi gezide Vali Kahraman ve beraberindeki heyeti Erenkavak Köyü Muhtari Muammer Karaçadir ve köylüler karsiladi. Vali Kahraman ve beraberindeki heyetin gerçeklestirdigi ziyaret köyün yaslisindan gencine herkesimin yapilan ziyaretten mutlu olduklari anlarin yasanmasina, sohbetlerin edilmesine neden oldu.
 
 
Vali Kahraman “Bizler kardesinin derdini kendi derdi bilen bir ecdadin torunlariyiz”
Köy halkiyla bir süre sohbet eden Vali Kahraman, köy muhtarindan köyün sorunlariyla ilgili bilgiler aldi. Vali Kahraman köylülerle sohbeti sirasinda, yaklasan bayrama ve birlikte olmanin önemine dikkat çekerek: “Önce birlikte olmanin anlamini kavramamiz gerekiyor. Bugün Erenkavak’ta yasanan sikintilardan eger bizlerin haberi yoksa elbette ki saglikli bir gönül birlikteliginden bahsedemeyiz. Önce birbirimizin sikintilarini, dertlerini, mutluluklarini paylasmamiz gerekiyor. Önümüzde yaklasan bir bayram var. Birligin, beraberligin, paylasmanin sevincini yasayacagiz. Sizlerin derdine derman olabilme umuduyla buradayiz. Daire müdürü arkadaslarim da burada. Yine önümüz kis… Havalar sogumaya basladi. Eger bir evde ocak yanmiyorsa, bir evin bacasi tütmüyorsa bu hepimizin derdi olmali. Bir evde yasanan sevinç de hepimizin sevinci olmali… Bizler aslinda kardesligin, paylasmanin ikliminde yasiyoruz. Bizler kardesinin derdini kendi derdi bilen bir ecdadin torunlariyiz. Sizlerin gösterdigi misafirperverligi ve samimiyeti de bayramin öncesinde bir bayram kabul ediyoruz.”dedi.
Köyün sorunlarina ve çözüm yollarina dair daire müdürlerinden bilgi alan Vali Kahraman sorunlarin çözüme kavusturulacagini dile getirdi. Vali Kahraman ve beraberindeki heyetin Erenkavak ziyareti köy muhtarinin evindeki sohbetten sonra sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284