Vali Kahraman, Gaziler Ve Sehit Aileleriyle Bayramlasti

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Muharip Gaziler Dernegi ve Sehit Aileleri Derneginin düzenledigi bayramlasma programina katilarak onlari yalniz birakmadi.

Vali Kahraman, Gaziler Ve Sehit Aileleriyle Bayramlasti
Muharip Gaziler Dernegi ve Sehit Aileleri Derneginin Belediye Ishaninda bulunan dernek binalarinda gerçeklestirilen bayramlasma törenine Vali Kahraman’in yani sira Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’de katildi.
Muharip Gaziler Dernegi Baskani Behiç Bas ve beraberindekiler Vali Kahraman’in kendilerini ziyaretinden dolayi memnuniyetlerini dile getirirken Vali Kahraman sehit ve gazilerimizin önemine dikkat çekerek “Tüm sehit ve gazi ailerinin bayramlarini kutluyorum. Sehitlerimizin ruhlarini rahmet ile yâd ediyoruz. Sehit ve gazilerimize minnet borçluyuz, çünkü ülkemizin bugün ayakta kalmasinin yegâne gerçeklerinden biri onlardir. Dün oldugu gibi bugünde ülkemiz üzerinde hain emeller planlanmakta. Geçmiste oldugu gibi bugünde birlik beraberlik içinde oldugumuz sürece memleketimiz dimdik ayakta duracaktir. Bayramlarimiz bizlere birlik, beraberlik ve kardesligin güzelligini ve önemini her defasinda hatirlatiyor. Birlik ve beraberligimiz daimi oldugu sürece ülkemiz ayakta durmaya devam edecektir. Yeter ki bizler devletimize milletimize güvenelim. Bizleri ileride aydinlik günler bekliyor. Sunu belirtmeliyim ki karanligin çok oldugu yerde sabah yakindir” dedi.
Buradan ayrilan Vali Kahraman ve Sönmez ayni binada bulunan Sehit Aileleri Derneginin bayramlasma programina katildi. Dernek baskani Mustafa Bayat ve üyeler tarafindan karsilanan Vali Kahraman ve Sönmez dernek baskani ve üyelerle bir süre sohbet ederek geçmis kurban bayramlarini kutladi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284