Vali Kahraman, Hatun Gündogdu’yu Ziyaret Etti

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Narlidere köyünde yasayan ve dogustan kollari ve belden asagisi olmayan Hatun Gündogdu’yu ziyaret etti.

 Vali Kahraman, Hatun Gündogdu’yu Ziyaret Etti

Köyün okulunda gerçeklesen ziyarette konusan Vali Süleyman Kahraman, Hatun ile Karaman’da göreve basladigi ilk dönemlerde köye yaptigi ziyaret sirasinda tanistigini ve daha önce defalarca Hatun’u ziyaret ettigini ve onun da kendisini ziyarete geldigini belirterek, “Hatun bizim manevi kizimiz. Onun artik 2 tane anne, babasi var. Kendisini çok seviyoruz. Azmi ve mücadelesinin herkese örnek oldugu düsüncesindeyiz. Kendisi bu sene ilkokulu bitirdi. Okuma yazma ögrendi. Agzi ile resim yapiyor. Kollari ve bacaklari olmamasini sorun etmiyor. Engelleri asmaya çalisiyor. Geçtigimiz haftalarda bir Istanbul ziyaretimde aslen bu köylü olan bir is adami, Hatun'a hediye göndermek istedi. Biz de bu hediyeleri bizzat Hatun'un kendisine ellerimizle vermek istedik. Is adami arkadasimiz ayni zamanda bir butik çalistiriyor. Çok güzel elbiseler göndermis” dedi.

Vali Kahraman ve esi Muhsine Kahraman'a ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden Hatun Gündogdu da Vali Kahraman'in kendisini daha çok ziyaret etmesini istedi.
Vali Kahraman, Hatun’a gönderilen hediyeleri verdikten sonra kendi elleriyle tatli yedirip çay içirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284