Vali Kahraman: “Karaman Her Geçen Gün Daha Da Güçlenip, Güzellesiyor”

Vali Süleyman Kahraman ilimizde insaati devam eden Türk Dünyasi Kültür Parki, METEM binasi ve Polis Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulundu.

Vali Kahraman: “Karaman Her Geçen Gün Daha Da Güçlenip, Güzellesiyor”
Vali Kahraman’a Il Özel Idaresi Yol ve Ulasim Sube Müdürü Mehmet Ali Gülkaya, Il Özel Idaresi Plan, Proje, Yatirim ve Insaat Sube Müdürü Umut Kocabas’ta eslik ederek, Türk Dünyasi Kültür Parki’nin son durumu ve yürütülen çalismalar konusunda bilgi verdiler. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan ve su anda kullanilmayan METEM binasindaki gezi ve incelemelerden sonra Karaman Polis Meslek Yüksekokulu insaatina geçen Vali Kahraman burada da yapilan çalismalarla ilgili bilgi alarak, insaat çalisanlariyla bir süre sohbet etti.
Karaman'in yeni yatirimlarla her geçen gün daha da güçlendigine ve güzellestigine dikkat çeken Vali Kahraman, yaptigi açiklamada incelemeleriyle ilgili izlenimlerini paylasti. Vali Kahraman açiklamasinda su ifadelere yer verdi, “Bugün Karaman'da insaati devam eden tesis ve yapilarimizda çesitli incelemelerde bulunduk. Amacimiz bir an önce insanimizi bu hizmetlerle bulusturmak. Türk Dünyasi Kültür Parki, Karaman için yeni bir nefes olacak. Bu güzel tesis tamamlandigi zaman Karaman'in hem ruhunda hem de çehresinde ciddi degisimler olacak. Amacimiz Karaman'a yeni tesisler kazandirmak, Karaman halkini yeni hizmetlerle bulusturmak. Karaman Polis Meslek Yüksekokulu, Havacilik Meslek Yüksek Okulu gibi hizmetler Karaman'i gelecekte çok daha güçlü ve güzel kilacak”
Karaman'da insaati devam eden yapilarin bir an önce tamamlanmasi için gayret ettiklerini belirten Vali Kahraman açiklamasinda, “Biz bu hizmetlerin bir an önce tamamlanmasi için gayret ediyoruz ve bu yönde görüsmelerimiz devam ediyor. Bu sehirde yükselen her yapi Karaman için yeni bir umut, yeni bir sevinç vesilesidir. Bunun farkindayiz ve bu farkindalikla çalisiyoruz. Mühendisinden insaatta çalisan isçiye kadar bu sehre hizmet eden her insan bizim nazarimizda degerlidir ve basimizin üstünde yeri vardir. Ve dilegimiz her hizmetle, her tesisle Karaman'in daha mamur hale gelmesi, insanimizin daha huzurlu ve daha mutlu olmasidir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284