Vali Kahraman, Nikah Sahidi Oldu

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Binali Yildirim, yegeni Yavuz Erence`nin oglunun dügününde nikah sahidi oldu.

Vali Kahraman, Nikah Sahidi Oldu
Bir dizi incelemede bulunmak üzere Konya'ya gelen Bakan Binali Yildirim, Konya Seker A.S Genel Müdürü olan yegeni Yavuz Erence'nin oglu Mehmet Erence'nin nikah törenine katildi. Tayat Dügün Salonu'nda düzenlenen dügün merasimine Bakan Binali Yildirim'in yani sira Konya Valisi Aydin Nezih Dogan, ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçi, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Akyürek, Pankobirlik Baskani ve Konya Seker A.S Yönetim Kurulu Baskani Recep Konuk ile
davetliler katildi.
Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Akyürek'in kiydigi nikahta Bakan Yildirim erkek tarafinin, Vali Aydin Nezih Dogan, Vali Süleyman Kahraman, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçi ve Baskar Recep Konuk'un kiz tarafinin sahidi oldu. Imzalarin atilmasinin ardindan bir konusma yapan Bakan Yildirim, evliligin ve hayatin uzun ince bir yol oldugunu belirterek, "Eger Asik Veysel bugün yasasaydi, 'Uzun Duble Bir Yoldayim' derdi. Evliligin sirri peki demesini bilebilmektir. Hangi taraf hiddetlenirse karsi taraf peki diyip alttan alacak. Evlatlarimizin tahtini yapabiliriz ama bahtini yapamayiz. O yüzden bahtlari açik olsun" dedi.
BASBAKAN'IN 3 ÇOCUK TAVSIYESINI HATIRLATTI
Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in her ailede en az 3 çocuk olmasi tavsiyesini evli çifte hatirlatan Yildirim, "Damat sanki kendi doguracakmis gibi rahatça tamam diyebiliyor. Asil gelin hanimin ne dedigi önemli? Allah ikisinin de yollarini, bahtlarini açik eder insallah" seklinde konustu.
Bakan Yildirim konusmasinin ardindan gelin hanima vermesi için evlilik cüzdanini damada verdi. Bakan Yildirim, aile fotografi çekilmesinin ardindan Yüksek Hizli Tren Ankara'ya gitmek üzere Konya Gari'na hareket etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284