Vali Kahraman ÖMSS`ye Katilacak Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Vali Süleyman Kahraman, özürlü memur seçme sinavina girecek özürlü vatandaslar için düzenlenen programa katildi.

Vali Kahraman ÖMSS`ye Katilacak Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügünde düzenlenen programa Vali Kahraman’in yani sira Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ve daire müdürleri, sinava katilacak özürlü vatandaslar katildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan özürlü memur seçme sinavi hakkinda bilgi verdigi konusmasinda "Düzenlenen programin hafta sonu yapilacak olan özürlü memur seçme sinavina katilacak özürlü vatandaslarimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek için yapildigini ifade etti. Hasan Erkan konusmasinin devaminda özürlü memur seçme sinavina girecek vatandaslarimiza hazirlik kursu düzenlediklerini belirterek özürlü memur seçme sinavina katilacak olan vatandaslara basarilar dileyerek katkilarindan dolayi Valimiz Sn. Süleyman Kahraman ve özürlü vatandaslara kiyafet temin eden hayirsever vatandas Faruk Özkara’ya tesekkür etti.
Özürlü memur seçme sinavina girecek olan özürlü vatandaslarla tek tek ilgilenen Vali KAHRAMAN özürlülere kiyafet dagitimi yapti. Vali Kahraman sinava Karaman’dan katilacak vatandaslarin basarili olacagini ifade ederek, sinava katilacak vatandaslarla bir süre sohbet ederek onlara basarilar diledi.
Kiyafet dagitiminin ardindan Vali Süleyman Kahraman, hayirsever vatandas Faruk Özkara’ya katkilarindan dolayi tesekkür belgesi verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284