Vali Kahraman, Özel Gevher Hatun Kolejini Ziyaret Etti.

Okula gelisinde ögrenciler tarafindan çiçek takdim edilen Vali Kahraman ögrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okul yöneticileri ile kahvalti da bir araya geldi. Özel Gevher Hatun Koleji Müdürü Tanju Yildirim ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, egitim-ögretim faaliyetleri hakkinda ve Eregli yolu üzerinde yapimina baslayacaklari ilkögretim okulunun yeni binasi hakkinda Vali Kahraman’a brifing verdi.

 Vali Kahraman, Özel Gevher Hatun Kolejini Ziyaret Etti.

Vali Kahraman brifing sonrasi yaptigi konusmasinda, egitime yapilan her türlü yatirimin gelecege yapilan yatirim oldugunu belirterek, “Egitim alaninda yapilan hiçbir yatirim, gerçeklestirilen hiçbir hizmet karsiliksiz degildir. Bizler biliyoruz ki bu ülkeyi gelecekte idare edecek olanlar, bugün egitim gören gençlerimizdir. Onlara ne kadar kaliteli egitim verirsek, gelecegimizden o kadar emin oluruz. Egitim alaninda iyi bir konumda olan ilimizde yapilacak olan yeni yatirimlar bizleri sevindirmektedir.”dedi.

Vali Kahraman’a ziyaretinde Il Özel Idaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldiz, Karaman Valiligi Özel Kalem Müdür Murat Zafer, Konya Üniversitesi Meram Tip Fakültesi Nefroloji Bilim Dali Baskani Prof. Dr. Süleyman Türk, Konya AKTISAD Yönetim Kurulu Baskani Soner Cesur, Simsek Bisküvi Yönetim Kurulu Üyesi Erol Simsek, Sabah Dershaneleri Anafen Sube Müdürü Cafer Çevik eslik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284