Vali Kahraman: “Rengimiz, Dinimiz, Ülkemiz Farkli Olsa Da Gönüllerimiz Ayni Sevda Ile Çarpiyor”

Geçtigimiz gün Karaman’da gerçeklestirilen Türkçe Olimpiyatlarina katilan 25 farkli ülkeden gelen konuklari agirlayan Vali Kahraman, çocuklarla Polisevi’nde düzenlenen kahvaltida bir araya geldi.

 Vali Kahraman: “Rengimiz, Dinimiz, Ülkemiz Farkli Olsa Da Gönüllerimiz Ayni Sevda Ile Çarpiyor”

Yapilan kahvaltiya Vali Kahraman’in esi Muhsine Kahraman’da katilarak çocuklarla tek tek ilgilenerek onlara çesitli armaganlar verdi.

Hanimefendi Kahraman, Türkçe çocuklariyla yaptigi sohbette “Isigin etrafinda dönen pervaneler misali, bugün sevginin ve dostlugun etrafinda bir araya geldik. Dünyanin dört bir yanindan geldiniz ve gelisinizle gönüllerimizi senlendirdiniz. Rengimiz, dinimiz, ülkemiz farkli olsa da gönüllerimiz ayni sevda ile çarpiyor. Dün aksam Karaman halkinin sizlere gösterdigi muhabbet ve sizlerin gösterdigi samimiyet bu dünyanin gelecegi açisindan büyük bir önem ve anlam tasiyor. Gönüllerimiz ayni sevgi ile çarpiyor ve bunun için de bizler büyük bir aileyiz. Ilimizin ve ülkemizin sizler için bir vatan oldugunu her daim hatirlamanizi temenni ediyorum; çünkü her birinizi evladimiz kabul ettigimizi özellikle belirtmek istiyorum. Türkçe olimpiyatlari vesilesiyle yasadigimiz bu kisacik beraberligimizde bizleri sevindirdiniz, mutlu ettiniz. Insallah Allah da sizlerin gönüllerini hos etsin, hayatiniz hep güzelliklerle, mutluluklarla zenginlessin. Yurdunuzdan selâmlarla geldiniz, yurdumuzun ve insanimizin selamlarini da oralara iletin”dedi.  
Vali Kahraman’da  “Öyle anlar vardir ki insan bir an’da yasadigi mutluluga bir ömür boyu erisemez. Sizlerle geçirdigimiz vakit iste böylesine anlamli bir vakitti. Birazdan sizleri Karaman’dan ugurlayacagiz; ama gönüllerimizde biraktiginiz hos sedayi sahsim ve Karaman her daim hayirla yad edecek ve her daim hatirlayacaktir. Türkçenin Baskenti’nde Türkçe adina, yurdumuz ve insanimiz adina bizlere çok büyük bir sevinç yasattiniz. Bu sevincin ve samimiyetin tüm insanligin dertlerine deva olacagina inaniyor ve bugün sizlerin attigi her adimi insanligi gelecegi adina bir müjde kabul ediyorum. Her biriniz gönüllerdeki karanligi aydinlatan yildizlar gibisiniz. Sizler bizim evlatlarimizsiniz. Bugün burada 10. Türkçe Olimpiyatlari Il Etkinligi vesilesiyle bir araya gelmissek de, aslinda biz madden olmasa da manen hep sizinle birlikteyiz. Unutmayin ki Karaman evinin de gönlünün de kapilarini her daim açik tutan bir medeniyetin ve halkin sehridir. Karaman’a gelmenize vesile olan herkese tesekkür ediyorum. Kisada olsa bu birlikteligimiz bizi ve tüm hemserilerimizi çok mutlu etmistir. Tekrar görüsünceye kadar kendinize çok iyi bakin, memleketlerinize bizlerin selamini iletin, yolunuz açik olsun.” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284