Vali Kahraman: “Sivil Toplum Demokrasinin Zenginligidir”

Vali Süleyman Kahraman, demokrasi ve toplum hayati için büyük önem ve anlam tasiyan sivil toplum kuruluslarini ziyaret etmeye devam ediyor.

Vali Kahraman: “Sivil Toplum Demokrasinin Zenginligidir”
13-14 Subat 2012 tarihleri arasinda Karaman Insanî Yardim Dernegi’ni, Karaman Imam Hatipliler Dernegi’ni, Çagdas Yasami Destekleme Dernegi Karaman Subesini, Atatürkçü Düsünce Dernegi Karaman Subesi’ni ve TEMA Vakfi Karaman Temsilcigini ziyaret eden Vali Kahraman, Karaman’i daha güzel yarinlara tasimak için toplumun her kesimiyle diyalog halinde olduklarini vurgulayarak: “Bir toplumda bir olmak, beraber olmak, sorunlari birlikte çözmek demokratik hayatimizin güçlenmesi için büyük bir önem tasiyor. Biz sivil toplum kuruluslarimizin hepsini demokratik hayatin bir zenginligi kabul ediyoruz ve Karaman’in yarinlara tasinmasi noktasinda sivil toplumun büyük bir arti ve deger oldugunu düsünüyoruz. Her sivil toplum kurulusumuzun belli basli alanlarla hizmetleri var. Bugün dünyanin en uzak noktasindaki yoksula yardim ulastirmaktan, çevrenin ve dogal yasamin korunmasina kadar; demokratik degerlerin korunmasindan egitime kadar hayatin her alaninda görev yapan sivil toplum kuruluslarimizin her zaman yaninda oldugumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Sahsi menfaat ve kaygilarla degil de toplumsal ve ulusal kaygilarla çalisan sivil toplum ayni zamanda bir ülkedeki demokrasinin teminatlarindan da biridir. Firsatimiz ve imkânimiz oldugu müddetçe sivil toplum kuruluslarimizi ziyaret etmeye devam edecegiz.”dedi.
Ziyaretlerinde sivil toplum kurulusu yetkililerinden çalismalarla ve projelerle ilgili bilgi alarak, görüs alis verisinde bulundu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284