Vali Kahraman’dan Dairelere Ziyaret

Vali Süleyman Kahraman, Tapu Kadastro, Tapu Sicil ile Il Nüfus ve Vatandaslik Isleri Müdürlüklerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Kahraman’dan Dairelere Ziyaret
Ziyaretlerde Vali Kahraman’in yani sira Özel Kalem Müdürü Murat Zafer, Il Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Burhan Yemis’de hazir bulundular.
Ilk ziyaretlerini Tapu Kadastro Müdürlügüne yapan Vali Kahraman,  Kadastro Il Müdürü Mustafa Tok’dan burada yürütülen çalismalar hakkinda bilgiler alarak kadastro personeliyle de bir süre sohbet etti.
Daha sonra Tapu Sicil Müdürlügüne geçen Vali Kahraman, Tapu Sicil Müdür Vekili Ethem Ökçesiz’den bilgiler alarak çalisan personelle sohbet etti. Tapu Sicil Müdürlügünde verilen hizmetlerle ilgili olarak vatandaslarla da bir süre görüsen ve sohbet eden Vali Kahraman vatandas memnuniyetinin hizmet anlayisina en önemli nokta olduguna dikkat çekerek, “Hangi dairemiz, hangi kurumumuz olursa olsun insana hizmet noktasinda hassas olmamiz gerekiyor. Vatandasin memnuniyeti hem hizmetin sürekliligi hem de kalitesi açisindan büyük önem tasiyor. Her hizmetin özünde insan var ve biz de bu anlayisla hizmet etmeli, kimsenin kalbini kirmadan, kimseyi küstürmeden hizmet vermeliyiz. Kurumlarimizda çalisan personelimizin gösterdigi özveri ve güler yüz vatandas-devlet iliskilerine olumlu yansiyacaktir ve vatandas-devlet isbirligi daha verimli hale gelecektir”dedi.
Vali Kahraman daha sonra Il Nüfus ve Vatandaslik Isleri Müdürlügünü ziyaret etti. Sevgül Tanhan tarafindan karsilanan Vali Kahraman, sohbetinde insan iliskilerine dikkat çekerek, “Bazi hizmetler hem bilgi ve birikim gerektiriyor. Bugün dünya degisti, gelisen teknoloji ile kurumlarimizin yükü de belli oranda azaldi; ama sunu unutmayalim ki insan iliskilerini hiçbir teknoloji ile çözemezsiniz. Biraz önce tapu ve kadastro müdürlügümüzü ziyaret ettik. Tipki tapu gibi nüfus da vatandaslarimizin en yogun islem yaptirdigi alanlardan birisi. Bu gibi noktalarda biraz daha hassas olmak gerekiyor. Vatandasla kuracagimiz saglikli, dogru ve güzel iletisim devlet-millet isbirligine ciddi katkilar saglayacaktir. Hassasiyetiniz son derece önemli, çalismalarinizda kolayliklar diliyorum”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284