Vali Kahraman’dan Evi Yanan Aileye Ziyaret

Vali Süleyman Kahraman, merkeze bagli Yollarbasi beldesinde evi yanan aileyi ziyaret ederek geçmis olsun dileginde bulundu.

Vali Kahraman’dan Evi Yanan Aileye Ziyaret
Ziyarette Yollarbasi Belediye Baskani Mehmet Sariüzüm ile Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Hamdi Pehlivan’da hazir bulundu.
Elektrik kontagindan çikan yangin sonucu evlerini kaybeden Eyvaz ailesi yasadiklari sikintilari Vali Kahraman ile paylasirken devletin bu aci günlerinde yanlarinda olmalarinin üzüntülerini hafiflettigini söylediler.
Yasadiklari bu aci durumu unutmaya çalisan aileye destek vermek için onlari kaldiklari evde ziyaret eden Vali Süleyman Kahraman ise, yasanan bu aci durumun kendilerini de üzdügünü ifade ederek, “Allah bu tür acilari bir daha yasatmasin. Ancak yasanan bu olay sonucunda magdur olan ailemizin de magduriyetini gidermek ve sorunlarinin çözülmesine yardimci olmak bizim görevimizdir. Bu olayda can kaybinin olmamasi tek tesellimizdir. Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfimiz Eyvaz ailesine yardim konusunda gerekli islemleri yapacaktir. Ben Eyvaz ailesine tekrar geçmis olsun diyorum” dedi.
Ziyaretin ardindan Vali Kahraman yanan evde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284