Vali Koca Ankara’da Karaman Standlarini Gezdi

Ilimiz Valisi Murat Koca, geçtigimiz Çarsamba günü Ankara’da açilan 81 Il Kadin El El Emegi Sergisinin açilisina katildi. Karayolu Trafik Güvenligi Sergisini gezdi.

 Vali Koca Ankara’da Karaman Standlarini Gezdi

 

Ankara Ticaret Odasi Sergi Sarayinda Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan’in himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi ile Vodofone Türkiye isbirliginde gerçeklestirilen 81 Il Kadin El Emegi Sergisi’nin açilisina Emine Erdogan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakani Fatma Sahin, Ulastirma, Denizcilik ve Habercilik Bakani Binali Yildirim, Ekonomi Bakani Mehmet Zafer Çaglayan, Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca Il Valileri ve esleri, 81 ilden gelen girisimci kadinlar katildi.
81 Il Kadin El Emegi Sergisinin açilisinin protokol üyeleri tarafindan gerçeklestirilmesinin ardindan  “Erkekler Konusuyor, Türkiye'de Anne Olmak, Annelerimiz” konulu paneller gerçeklestirildi.
81 Il Kadin El Emegi Sergisinde, Ilimiz ve ilçelerinde yasayan kadinlarin üretmis olduklari yöresel el sanatlarina ait tüm ürünler de sergilendi. Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca hanimefendi Karaman Standi’nda incelemelerde bulunarak sergilenen ürünler hakkinda bilgi aldilar.
Vali Koca daha sonra ülkemizde karayolu trafik güvenliginin saglanmasi amaciyla üç yildir gerçeklestirilen Karayolu Trafik Güvenligi Sempozyum ve Sergisi kapsaminda illerin olusturduklari stantlari gezdi. Sergi kapsaminda olusturulan Karaman Standi’nda incelemelerde bulunan Vali Murat Koca, Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürü Asilkan Öztürk’ten sergi ve çalismalar hakkinda bilgi aldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284