Vali Koca: Babaoglu’nun Yaptigi Eserler Ortada. Baska Konusmaya Gerek Yok

Vali Murat Koca Özel Babaoglu Anadolu Lisesinin Açilis Programina Katildi

Vali Koca: Babaoglu’nun Yaptigi Eserler Ortada. Baska Konusmaya Gerek Yok

Eregli yolu üzerinde gerçeklesen açilis programina Vali Murat Koca'nin yani sira Milletvekili Recep Konuk, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen,Bifa Bisküvi ve Gida San. A.S. Yönetim Kurulu Baskani Necati Babaoglu ve Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, Bifa Egitim Koordinatörü Ali Konukseven, daire müdürleri, ögrenci velileri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.
Yapilan konusmalar sonucunda sahneye çagrilan Bifa Bisküvi kurucusu ve onursal baskani Yilmaz Babaoglu, duygulanarak sözün bittigi yerdeyiz. Konusmacilar olup biteni benim nami hesabima konustular. Bana birsey kalmadi. Bu mutluluk tablosunda ne diyecegimi unuttum. Yine söylüyorum profesörler, ögretmenler, polisler, hakimler yetistirilebilir. Ama bence önemli olan altini çizerek yeniden söylüyorum iyi insan yetistirebilmektir” dedi.
Son konusmaci olarak söz alan ilimiz Valisi Murat Koca’da, “Hiç konusmayalim. Babaoglu ailesinin yaptiklari ortada. Eserleri bizim için konusuyor. Kendileriyle ne kadar övünsek azdir. Yilmaz Babaya Karamanlilar adina binlerce tesekkür ederiz” dedi.
Açilis ve protokol konusmalarindan sonra Vali Murat Koca ve beraberindeki heyet kurdeleyi keserek okul binasinda incelemede bulundular. Siniflari tek tek gezen protokol üyeleri, Bifa Bisküvi ve Gida San. A.S. Yönetim Kurulu Baskani Necati Babaoglu ve Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu' na egitime verdikleri desteklerden dolayi tesekkürlerini iletti.
Açilis programi konuklara ikramlarda bulunulmasiyla sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284