Vali Koca Bakan Çelik`le Konya’da Cenazeye Katildi

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik, yardimcisi halil etmeyez’in vefat eden babasinin cenaze törenine katildi

 Vali Koca Bakan Çelik`le  Konya’da Cenazeye Katildi

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardimcisi Halil Etyemez’in vefat eden babasi Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik’in de katildigi cenaze törenin ardindan Konya'nin Eregli ilçesinde topraga verildi.

  Bir süredir Alzheimer rahatsizligi nedeni ile tedavi gören Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardimcisi Halil Etyemez’in babasi Hasan Etyemez son yolculuguna ugurlandi. Eregli ilçesindeki cenaze törenine, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik, Konya Valisi Muammer Erol, Karaman Valisi Murat Koca, Konya Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Emin Dursun, Memursen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, AK Parti Konya Milletvekilleri, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi üst düzey bürokratlari, siyasiler, kamu kurum ve kurulus amirleri, sendika yetkilileri ve vatandaslar katildi.
  Etyemez’in cenazesinin Ulu Camiye getirilmesinin ardindan, Bakan Yardimcisi Halil Etyemez ve kardesleri cami önünde taziyeleri kabul etti. Törene namazdan önce gelen Bakan Faruk Çelik, basta Halil Etyemez olmak üzere aile fertlerine bas sagligi diledi.
  Merhumun cenazesi cuma namazinin ardindan kilinan cenaze namazindan sonra Meydanbasi mezarligina götürülerek topraga verildi. Bakan Faruk Çelik Hasan Etyemez’in mezarina toprak atmayi da ihmal etmedi. Defin islemlerinin ardindan Bakan Çelik ilçeden ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284