Vali Koca, Basarili Emniyet Personelini Ödüllendirdi

Vali Murat Koca Il Emniyet Müdürlügünde görev yapan basarili personelleri ödüllendirdi

Vali Koca, Basarili Emniyet Personelini Ödüllendirdi

Vali Murat Koca'yi makaminda ziyaret eden Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ve beraberindeki heyet, kisa bir süre önce ilimizde islenen Hatice Aksoy cinayeti ile ilgili bilgi verdiler.
Ilimizde 8 Subat 2016 tarihinde yalniz yasadigi evinde ölü olarak bulunan Hatice Aksoy'un cinayet zanlisini yakalamak için çalisma baslatan cinayet büro ekibi 3 gün gibi kisa bir sürede faili yakalayarak adalete teslim etti.
Konu hakkinda Vali Murat Koca' ya bilgi veren Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, "Karaman Il Emniyet Müdürlügü olarak, ilimizde suç ve suçluyla mücadeleyi insan haklarina saygi çerçevesinde halkimizdan almis oldugumuz güçle ifa etmekteyiz. Toplumla bir bütün halinde kamunun güvenliginin saglanarak; kisilerin ve mülkün muhafazasi, suçlarin aydinlatilmasi ile suçun önlenmesi ve suç faillerinin adalete teslimi için titizlik ve özveri içerisinde yürütülen çalismalar neticesinde ilimiz Imaret Mahallesi 173. Sokak No:20 sayili ikamete hirsizlik amaciyla giren ve ikamet sahibinin bogularak öldürülmesi olayinin süphelisi Ü.E. isimli sahis görevlilerimizin çalismalari neticesi yakalanmis, süpheli Ü.E. olayla ilgili samimi ikrarina müteakip “Kasten Öldürme” isnadi ile sevk edildigi adli mercilerce tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edilmistir. Halkimizin huzur ve güven içerisinde varligini sürdürmesi, caninin ve malinin korunmasi amaci ile çalismalarimiza hassasiyet ve kararlilik ile devam edilecektir" dedi.
Vali Murat Koca; "Emniyet Müdürlügü personellerimiz üstlendigi önemli ve hayati görevleriyle toplumun huzur ve güvenini saglamak için gece gündüz demeden vazifesini layikiyla yerine getirerek görev yapmaktadir. Güvenligimiz tehlikeye girdigi zaman hatirladigimiz polislerimiz, her geçen gün gelisen ve degisen sartlar altinda ortaya çikan yeni suç tipleriyle basa çikabilmek için, sürekli kendilerini gelistirmektedirler. Emniyet teskilatimiz, sadece adi suçlarla degil, ülkemizi parçalamak isteyen vatan hainleriyle de canlari pahasina mücadele etmektedirler. Gece gündüz, tatil bayram demeden, çok agir çalisma sartlari altinda, hayatini tehlikeye atarak görev yapan polislerimiz her seyin en iyisine layiktirlar” dedi.
Vali Murat Koca, Mehmet Sahne ve ekibini kutlarken; cinayet olaylarini çözmede, çagdas polis tekniklerini ve bilimsel metotlari kullanarak, en kisa sürede delilden saniga ulasarak olaylari çözen 14 personeli ödüllendirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284