Vali Koca, Basarili Tekvandoculari Ödüllendirdi

Karaman Valisi Murat Koca, basarili tekvandoculari altinla ödüllendirdi.

Vali Koca, Basarili Tekvandoculari Ödüllendirdi

Valilik makaminda gerçeklesen ziyarette konusan Tekvando Il Temsilcisi Ali Can, 10-11 Haziran 2014 tarihlerinde Konya’da yapilacak olan Yildizlar Milli Takim seçmelerine Karaman’dan iki sporcunun katilacagini, sporcularin seçmelerde basarili olmalari durumunda ise Azerbaycan’da ilk kez düzenlenecek olan Yildizlar Dünya Sampiyonasinda Türk Milli Takimi adina ülkemizi temsil edeceklerini söyledi.
Seçmelere katilacak olan tekvandoculara basarilar dileyen Vali Koca, sporcularin seçmelerde basarili olarak milli takima seçilmelerinin ve Azerbaycan’da gerçeklestirilecek olan dünya sampiyonasinda Karaman’in adina yarismalarinin önemli oldugunu söyledi.
Vali Koca, Karaman’in Türk Milli Talkimi adina önemli bir sampiyonada temsil edilmesinin ilimiz için bir gurur kaynagi olacagini ifade ederek, sporculara iki gün sürecek olan seçmelerde basarilar diledi.
2013 ve 2014 yillarinda katildiklari sampiyonalarda elde ettikleri basarili sonuçlardan dolayi sporculari tebrik ederek çeyrek altin ile ödüllendiren Vali Koca, sporculara bundan sonraki organizasyonlarda ve sampiyonalarda da ayni basarilarin devamini diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284