Vali Koca Huzurevi Sakinleriyle Iftarda Bir Araya Geldi

Vali Murat Koca, koruyucu aileler, çocuklari ve huzurevinde kalan yaslilarla iftar yemeginde bir ayara geldi.

Vali Koca Huzurevi Sakinleriyle Iftarda Bir Araya Geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü tarafindan huzurevi ek binasinda düzenlenen iftar yemegine; Vali Koca ve esi Vildan Koca, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis ve esi, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcilari Erkan Karahan, Mehmet Ugur Arslan, Il Özel Idaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardimcisi Ahmet Günaydin, koruyucu aileler ve çocuklari ile huzurevi sakinleri katildi.
Yardimlasma ve dayanismanin en güzel haliyle rücu ettigi, bir ve beraber olmanin sevincinin doyasiya yasandigi, en yüce duygularin zirveye ulastigi üç aylarin incisi ramazan ayi içerisindeki iftar programlari kapsaminda, Vali Murat Koca esi hanimefendi Vildan Koca ile birlikte huzurevinde kalan yaslilar ve ailelerin kimsesizliklerini hissettirmemek için kol kanat gerdigi çocuklarla iftar yemeginde bir araya geldi.
Vali Murat Koca ve esi hanimefendi Vildan Koca, huzurevi ek binasindaki iftar programi öncesinde masalari tek tek dolasarak bir yandan yasli gönüllere yalnizliklarini unutturmak ve Devletin her zaman yanlarinda oldugu duygusunu verebilmek, bir yandan da koruyucu aileler ile mutlu bir yuva özlemini dindirmeye çalisan çocuklarla yakindan ilgilenerek onlarla bir süre sohbet ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284