Vali Koca; Kamuda Çalisan Herkes Üzerine Düsen Görevi En Iyi Sekilde Yapmakla Mükelleftir

Yilda dört kez toplanan Il Idare Sube Baskanlari toplantisi Vali Murat Koca baskanliginda gerçeklestirildi.

Vali Koca; Kamuda Çalisan Herkes Üzerine Düsen Görevi En Iyi Sekilde Yapmakla Mükelleftir

Valilik Toplanti Salonunda Vali Murat Koca’nin baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya; Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Vali Yardimcilari Erkan Karahan, Kenan Eskin, Dr. Sezer Isiktas, Mehmet Ugur Arslan, Vali Yardimcisi Il Özel Idaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydin, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ve Il Müdürleri katildi.
Vali Koca baskanligindaki toplantinin açilisinda, daha önce yapilan toplantida gündeme gelen konular ele alinirken birim müdürleri ise toplantida görüs ve düsüncelerini dile getirdiler.
Vali Koca ise konusmasinda; “Kamuda çalisan ve kamu görevi yapan tüm çalisanlarin üzerlerine düsen görevi en iyi sekilde yapmakla mükellef oldugunu söyledi. Vatandas magduriyetinin yasanmamasi için taleplerin Kanunlar ve mevzuatlar dogrultusunda yerinde ve titizlikle incelenerek yasal süresi içerisinde cevabinin verilmesi gerektigini belirtti. Konusmasinin devaminda kamu hizmetlerinin zamaninda ve en iyi sekilde yürütülmesinin kaliteli hizmet anlayisi ile birebir iliskili oldugunu dile getiren Vali Koca, bu yüzden vatandas odakli kaliteli hizmet konusunda belli bir standartin yakalanmasi gerektigini ifade etti.
Kamu kurumunda çalisan tüm personelin kaliteli, hizli ve saglikli hizmet verme noktasinda daha verimli çalismalari gerektigini söyleyen Vali Koca, “Hepimiz kamu görevi yapiyoruz ve kamuya karsi belli sorumluluklarimiz var. Bu bilinç içerisinde isimizi layikiyla yapmak ve yaptigimiz isin hakkini vermek zorundayiz. Bu nedenle kamu personelinin vatandasa hizmet verme noktasinda daha dikkatli ve daha verimli çalismasi gerekiyor” dedi.
Birim Müdürlerinin kamuya yönelik olarak hizmet verme noktasinda kendi bünyesinde çalisanlariyla bir araya gelerek durum degerlendirmesini yapmalari gerektigini, bunun da daha kaliteli ve daha hizli hizmet anlamina geldigini vurgulayan Vali Koca, yapilan islerin de denetiminin saglikli bir sekilde yapilmasini belirterek, hizmet noktasinda personel eksikligi hissedilen yerlerde bu eksikligin giderilerek verilen hizmetlerin daha iyi yürütülmesini söyledi. Kamuda is yükünün daha dengeli bir sekilde dagitilmasinin hizmet verimini ve hizmet kalitesini yükseltecegini belirten Vali Koca, sözlerinin sonunda katilimcilara Karaman’a kurulacak olan enerji ihtisas bölgesi konusunda açiklamalarda bulundu.
Yazismalarda uygulanacak esas ve usuller konusunda da gereken önemin verilmesi ve titizlikle uygulanmasi konusunda uyarilarda bulunan Vali Koca, sözlerinin sonunda il idare sube baskanlarindan Karaman’a ve ülkemize faydali olacagi düsünülen projeler olmasi halinde bunun degerlendirilecegini belirtti ve bu yönde çalismalar yaparak hayata geçirilmesi konusunda ellerinden geleni yapacaklarini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284