Vali Koca, Kizilyaka Ve Pinarbasi Köyündeydi

Ilimiz Valisi Murat Koca, Kizilyaka ve Pinarbasi köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Koca’ya gezilerinde Jandarma Alay Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz ile daire müdürleri eslik etti.

Vali Koca, Kizilyaka Ve Pinarbasi Köyündeydi

Kizilyaka Köyünde, ögrenciler tarafindan çiçeklerle karsilanan Vali Koca, Kizilyaka Ilkögretim Okulunda köy muhtari ve halk ile bir süre sohbet ederek, köyün sorunlari, vatandaslarin istek ve sikâyetlerini dinledi. Sorunlarin ve ihtiyaçlarin giderilmesi konusunda kurum amirleri ile görüs alisverisinde bulunan Vali Koca'nin Kizilyaka Köyündeki programi Aricilik Kursunu bitiren kursiyerlere katilim belgelerinin verilmesiyle sona erdi. Köy çikisinda bulunan saglik ocaginda da incelemelerde bulunan Vali Koca doktor ve görevlilerden bilgi aldi.
Kizilyaka programinin ardindan Pinarbasi Köyüne geçen Vali Koca ve beraberindekiler köy kahvesinde vatandaslarla bir araya gelerek, köy ve köylülerin sorunlari hakkinda bilgi aldilar. Kurum amirleri uygulamada olan ve bu yil uygulanacak olan proje ile hibe destekleri hakkinda vatandaslara bilgi verdiler.
Vali Koca ise yaptigi açiklamasinda “Köy ziyaretlerini gerçeklestirmemizde ki amacimiz köylerimizin fiziki sartlarini yerinde incelemek ve vatandaslarimizla tanismak, onlarin dertlerini dinleyerek kurum amirlerimizle birlikte sorunlara yerinde çözüm üretmektir. Tarim, hayvancilik, alt yapi, egitim ve saglik gibi çesitli alanlarda yapilmasi planlanan hizmetlerin, bütün köylerimize esit olarak ulasmasini saglamak, uygulanan projeleri yerinde inceleyerek olusan ve olusabilecek eksikliklerini tespit etmek ve sorunsuz bir sekilde projelerin uygulanmasini saglamak için ziyaretlerimize devam edecegiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284