Vali Koca Sanayici Ve Isadamlariyla Bir Araya Geldi

Ilimiz Valisi Murat Koca, ilimizin önde gelen sanayici ve isadamlariyla kahvaltili sohbet toplantisinda bir araya geldi.

Vali Koca Sanayici Ve Isadamlariyla Bir Araya Geldi

Özkurt Makina Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Kurt’un ev sahipliginde gerçeklestirilen kahvaltili sohbet toplantisina Vali Koca'nin yani sira TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani ve Milletvekili Lütfi Elvan, Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Dr. Kamil Ugurlu, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Rus yatirimcilar Alexander Kisil ve Natalie Zagarof ile Karamanli Sanayici ve Isadamlari katildi.
Toplanti öncesinde Vali Koca ve beraberindeki heyet fabrika sahasinda incelemelerde bulunarak Ahmet Kurt'tan çalismalar hakkinda kisa bir bilgi aldi.
Organize Sanayi Bölgesinde geçtigimiz yil içerisinde tarim makineleri sektöründe faaliyete baslayan Özkurt Makine Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Kurt' un ev sahipligindeki toplantiya sanayici ve Isadamlari yogun ilgi gösterirken, Ahmet Kurt; bu toplantinin tanisma ve kaynasma amaçli oldugunu dile getirerek, sanayici ve isadamlariyla bir araya gelmekten duydugu memnuniyetini ifade etti ve katilimlarindan dolayi tesekkür etti. Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunlarinin da ele alindigi toplanti, toplu hatira fotografinin çekilmesi ve Öz Kurt Makine Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Kurt tarafindan Vali Koca'ya plaket takdim edilmesinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284