Vali Koca Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftarda Bir Araya Geldi

Vali Murat Koca, Sehit Aileleri ve Gaziler için Polisevinde iftar yemegi verdi.

Vali Koca Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftarda Bir Araya Geldi

Polisevinde düzenlenen iftar yemegine; Vali Koca’nin yani sira hanimefendi Vildan Koca, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis ve esi, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdür Vekili Servet Türegün, Sehit Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Mustafa Bayat, Muharip Gaziler Dernegi Baskani Behiç Bas, sehit aileleri, gaziler ve aileleri katildi.
Vali Murat Koca iftarin ardindan yaptigi konusmasinda; “ Iftar programi vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan duydugum mutlulugu ifade etmek istiyorum. Bu ülkenin birligi ve dirligi için vatanin ve milletin bölünmez bütünlügü için canini seve seve feda eden aziz sehitlerimizi rahmet ile aniyorum. Ayni amaçlar dogrultusunda fedakârlikta bulunan gazilerimize saygi ve hürmetlerimi sunuyorum. Bizler sehitlerimize ve gazilerimize çok seyler borçluyuz. Sizler de onlarin yakinlari olarak bizlere onlarin emanetisiniz. Her zaman sizlere yardimci ve destek olmaya çalisacagiz. Hepinize katilimlarinizdan dolayi tesekkür ediyorum.Simdiden hepinizin Ramazan Bayramini kutluyorum.”dedi
Vali Murat Koca ve hanimefendi Vildan Koca yemegin ardindan masalari tek tek ziyaret ederek sehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet ettiler, sorunlarini dinlediler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284