Vali Koca Taseli Bölgesinde Incelemelerde Bulundu

Ilimiz Valisi Murat Koca, engelliler haftasi nedeniyle Ermenek’de düzenlenen etkinliklere katilmak üzere gittigi Taseli bölgesinde Ermenek ve Sariveliler ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Koca Taseli Bölgesinde Incelemelerde Bulundu

Ermenek Kaymakami Hüseyin Sayin, Ermenek Belediye Baskani Necati Akpinar ve Gida, Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Mehmet Öztiryaki’yle beraber ilk olarak Ermenek ilçesinin Katranli köyündeki Il Özel Idaresi tarafindan destekli olusturulan serayi gezdi ve Mehmet Öztiryaki’den sera hakkinda bilgi aldi.
Seper mevkiindeki fidanliga geçen ve organik tibbi aromatik bitki tarlalarini gezerek burada üretilen bitkiler hakkinda Gida, Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Mehmet Öztiryaki'den bilgi alan Vali Koca daha sonra Türkiye’de ilk kez uygulanan, organik bitkilerden bal yapacak olan yetistiricilere 80 adet arili kovanin dagitiminin yapildigi alanda incelemelerde bulundu.
Sariveliler gezisine kömür isletmelerinin yer aldigi bölgede incelemelerde bulunarak devam eden Vali Murat Koca, kömür isletme sahipleri Abdullah Özbey ve Ugur Sözkesen’den isletmenin çalisma sartlari, güvenligi ve yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi. Kömür isletmesinde isçilerle de bir araya gelen Vali Koca bir süre onlarla sohbet ederek, sorunlarini dinledikten sonra Sariveliler’den ayrildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284